Utakmica fudbalskog kluba IMT u kojoj su pobedili FK Jedinstvo

Sve vesti

Fudbaleri IMT-a nadigrali Jedinstvo u Dramatičnom Duelu

U uzbudljivom susretu 6. kola Mozzartbet Superlige Srbije, fudbaleri IMT-a pobedili su Jedinstvo rezultatom 3:2 (3:1) na stadionu "Dragan Džajić" u Ubu, 24.08.2024. godine. Ova utakmica je ponudila pravi fudbalski spektakl, u kojem su gosti iz Novog Beograda pokazali odlučnost i veštinu.

IMT je otvorio utakmicu u osmom minutu kada je Francuz Žoan Kurt precizno izveo penal, donoseći vođstvo svojoj ekipi. Ubrzo nakon toga, u 17. minutu, Jedinstvo je izjednačilo preko Damjanića, koji je postigao gol na asistenciju Mitrovića. Međutim, domaći tim je doživeo veliki udarac kada je Mitrović dobio direktan crveni karton u 19. minutu, ostavivši Jedinstvo s igračem manje.

Ovaj ključni trenutak značajno je uticao na tok igre, a IMT je iskoristio prednost. Krstić je postigao dva gola za IMT, u 27. i 38. minutu, čime je postavio rezultat na 3:1 do poluvremena.

U nastavku, Jedinstvo je pokušalo da se vrati u igru i u 57. minutu je smanjilo rezultat preko Aćimovića. Ipak, borba sa igračem manje tokom gotovo celog meča otežala je njihov pokušaj preokreta, te je konačni rezultat bio 3:2 u korist IMT-a.

Posle ovog meča, Jedinstvo ostaje na samo jednom bodu posle šest odigranih utakmica, dok je IMT došao do pet bodova, što im pruža dodatni motiv za nastavak takmičenja.

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Saznaj prvi sve novosti o klubu, utakmicama, igračima i školi fudbala

Klikom na Pošalji pristajete na Uslove korišćenja
Hvala! Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!
Pokušajte ponovo!
Igrači fudbalskog kluba IMT Beograd tokom utakmice