Utakmica fudbalskog kluba IMT u kojoj su pobedili FK Radnicki iz Nisa

Sve vesti

IMT Nastavlja Sjajnu Formu: Pobeda Nad Niškim Radničkim

Fudbaleri IMT-a nastavili su sjajnu formu i u 7. kolu Superlige Srbije, gde su savladali niški Radnički rezultatom 3:1. Ova pobeda, ostvarena 31.08.2024, predstavlja drugi vezani trijumf za ekipu iz Novog Beograda.

U utakmici koja je odigrana na stadionu u Novom Beogradu, "Traktoristi" su otvorili meč povoljnim rezultatom kada je Irfan Zulfić postigao gol u 31. minutu, čime je doveo IMT u vođstvo. Ipak, Radnički je uspeo da izjednači u 53. minutu zahvaljujući golu bugarskog internacionalca Ilije Jurukova, koji je ušao u igru na poluvremenu.

IMT se brzo oporavio i ponovo poveo u 61. minutu zahvaljujući rezervisti Alenu Stevanoviću, koji je ušao u igru samo dva minuta ranije. Sve dileme oko pobednika razjasnio je francuski internacionalac Antoan Batis svojim golom u 66. minutu, čime je postavio konačan rezultat na 3:1.

Ovom pobedom, ekipa iz Beograda je zauzela osmo mesto na tabeli sa ukupno osam bodova. Radnički, koji je trenutno na devetoj poziciji, ima samo jedan bod više. U narednom kolu, IMT će putovati u Sentu kako bi se suočili sa subotičkim Spartakom, dok će Radnički u Ubu igrati protiv Jedinstva.

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Saznaj prvi sve novosti o klubu, utakmicama, igračima i školi fudbala

Klikom na Pošalji pristajete na Uslove korišćenja
Hvala! Uspešno ste se prijavili na naš Newsletter!
Pokušajte ponovo!
Igrači fudbalskog kluba IMT Beograd tokom utakmice